image

Studiebesök

Välkommen på ett studiebesök på Fryshuset. Studiebesöket ger en helhetsbild av organisationen, allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Besöket kan anpassas efter eventuella önskemål om fokus.

Studiebesök

Självklart går det att göra studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar mellan 1 och 2 timmar och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, så som de sociala delarna, passioner etc. Vi tar emot besök på vardagar mellan kl. 8.30-17.00.

Fryshuset tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett standardarvode för varje studiebesök på 1000-3000 sek + moms beroende på antal besökare – ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se. Det går även bra att boka lunch i vår skolmatsal. Nämn det vid din bokning så ordnar vi det.

För att boka/intresseanmäla ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Kontaktperson för studiebesök från Sverige är Tomas Almgren, 073 950 22 12.

Vilket Fryshus/vilken verksamhet vill ni besöka:
Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola i Hammarby Sjöstad?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se