Årets jul med verksamheten Barn till ensamma mammor

Fryshusets verksamhet Barn till Ensamma Mammor jobbar varje år för att ge barn till ensamstående mammor en glädjefull jul och fina barndomsminnen. I år kommer 1200 mammor och barn på flera platser i Sverige bjudas in till julfester med olika aktiviteter och alla barn får med sig en julklapp hem. 

Sedan starten år 2007 i Stockholm, 2009 i Göteborg, 2011 i Malmö och 2018 i Kalmar har Barn till ensamma mammor tagit emot tusentals barn och mammor i verksamheten. De  erbjuder kostnadsfria aktiviteter, träffar och utbildning för ensamstående mammor och längtar efter något inspirerande, roligt och tryggt att göra tillsammans med sina barn.

Vill du vara med och bidra?

De olika Fryshusens program under julen 2019:

Stockholm
Julfest på Fryshuset i Hammarby Sjöstad den 15 dec tillsammans med Söderberg & Partners.
Julbord på Ulriksdals Värdshus för 120 personer den 26 dec.
Det delas ut julklappar till alla barn på båda ställena. Tack vare samarbeten med bland annat Giving People och Leos Lekland.

Kalmar
Julbord den 21/12 med diskobowling på Harrys i Kalmar där det delas ut julklappar till alla barn. 

Göteborg
Julfest på Star Bowling i Göteborg den 15 dec, där det bjuds då på julbord och bowling. Alla barn får en julklapp med sig hem och alla mammor en lite goodie bag.
Julklappsutdelning den 19 dec som möjliggörs av samarbeten med Giving people, Quality hotel 11 & Eriksbergshallen, samt VGR konferenscenter.

Malmö
Julfest på restaurang Mosaik på Stortorget i Malmö 8 dec.
Julklappsutddelning den 19-20 dec. Julklappsinsamlingen är ett samarbete mellan Barn till ensamma mammor i Malmö, Svenska Kyrkan i Malmö. Mercedes Benz, Giving People, Quality view hotel samt Clarion Hotel I Malmö.

 

Läs mer om Barn till ensamma mammor.