Fryshuset beviljas 2 miljoner SEK från Malmö kommunstyrelse

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 12/12/2022
plats Malmö

Vi är glada och tacksamma för kommunstyrelsen i Malmös fortsatta stöd. För 2023 får Fryshuset ett verksamhetsbidrag på 2 miljoner. Nu kan vi fortsätta bedriva vår öppna mötesplats Fryschillet, där barn och unga får möjlighet att utöva olika former av kultur och fritidsaktiviteter samt hjälp att hitta en meningsfull sysselsättning. Stödet kommer även gå till andra verksamheter bland annat United sisters och Barn till ensamma mammor. Fryshuset är till för alla unga i Malmö som vill ha en kreativ och trygg plats att utöva sina passioner på eller driva egna projekt med stöd av trygga förebilder.

– Civilsamhället spelar en viktig roll i arbetet med att fånga upp unga och stärka dem, och ge dem verktyg att omvandla drömmar till verklighet. Fryshusets verksamhet är ett bra komplement till kommunens insatser och tillsammans kan vi nå ut till många som behöver stöd, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår