Fryshusets Motorburen Ungdom på seminariet Ungt Ledarskap

Nyhet
Postad den 2019 M06 19 12:34 PM
Motorburen ungdom
Torsås

Fryshusets VD Johan Oljeqvist och Rasmus Larsson, en av våra unga ledare i MBU Torsås, var inbjuda för att delta i dialoger och berätta om ungt ledarskap på Fryshuset, med bland andra Scouterna, stiftelsen Ungt Ledarskap och H.M. Konungen.

De överlämnade även MBU-tshirts till kungen och prinsen och gav dem varsitt hedersmedlemskap i MBU Torsås. Seminariet arrangeras tillsammans med Länsstyrelsen Kalmar län, Region Kalmar län, Linnéuniversitet, Kalmar Science park. De 170 deltagarna från både regional och nationell nivå representerar såväl dagens, som framtidens ledare.

Under dagen förs samtal om hur organisation och ledarskap påverkas av det digitala skiftet, vilka utmaningar och möjligheter som skapas samt hur ett värdebaserat ledarskap kan bidra till framgång. Syftet med seminariet är att visa betydelsen av värdebaserat ledarskap och bidra till att skapa förutsättningar så att fler unga får chansen att utveckla ett framgångsrikt värdebaserat ledarskap.

Har du frågor om Motorburen Ungdom? Kontakta Karolina Jerner, +46761269534

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.