Grammis-Fryshuset+YOU - Save the date 13.11-14.11

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2021-8-25
verksamhet Grammis+Fryshuset+You plats Hammarby Sjöstad

Det räcker inte med att säga att musikbranschen är till för alla, det måste skapas rätt förutsättningar för alla att ta sig in, oavsett kön, hudfärg eller postnummer.

När stora aktörer går samman kan vi faktiskt göra skillnad, på riktigt. Grammis & Fryshuset, i samarbete med Spotify och Live Nation presenterar nu ett gemensamt initiativ för att få musikbranschen mer inkluderande. Vi vill skapa en plattform av möjligheter, kunskap och inspiration för unga, en brygga där morgondagens talanger och musikbranschen möts. För att ge unga talanger möjlighet att ta sin passion för musiken till en professionell nivå.

Tillsammans arrangerar vi utbildningar, inspirationsdagar, föreläsningar, masterclasses och möjligheten att få spela live och möta branschfolk på plats. Kort sagt har vi ställt upp med det bästa branschen har att erbjuda. Den viktigaste delen saknar vi dock. Och det är DU. Din talang, din passion, ditt driv och dina drömmar. När DU är på plats, då kör vi! +YOU

Den 22 september släpper vi mer information om projektet – Stay tuned genom att följa oss på instagram @grammisfryshuset eller signa upp för nyhetsbrev på grammisfryshuset.se

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår