Kronprinsessparet besökte Fryshuset

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2020-6-25
plats Hammarby Sjöstad

Idag fick Fryshuset i Hammarby Sjöstad besök av Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Kronprinsessparet var bland annat med på en aktivitet med sommarjobbare som fick lära sig skriva ett CV samt hur det kan gå till på en arbetsintervju.

Kronprinsessparet togs emot av projektledarna Ali Gaher från Fryshuset och Delal Apak från Novare. Deltog gjorde även Karin Ernlund, arbetsmarknadsborgarråd i Stockholms Stad. Under besöket tittade Kronprinsessparet också på den fina stadsodlingen som ungdomarna har skapat ute på gården och pratade med dem om deras arbete och process.

Besöket avslutades med en trevlig pratstund i skuggan på Fryshusets skolgård där sommarjobbarna fick berätta om hur de upplevt sommarjobbet samt berätta för Kronprinsessparet om sina framtidsplaner.

Från vänster Delal Apak, Novare; Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria; Ali Gaher, Fryshuset; Karin Ernlund, arbetsmarknadsborgarråd. 

Läs pressinformationen om Beredskapslyftet Sommar här.

Text: Alicia Olen. Bild: Noel Sevefjord

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.