Malmö Redhawks och Ariana FC i samtal kl 17 på Fryshuset Malmö 19e december

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 12/19/2022
plats Malmö

Kl 17 måndagen den 19e december bjuder Fryshuset Malmö in till ett inspirerande samtal med Malmö Redhawks huvudtränare för herrlaget Tomas Kollar och Omid Hushmand, grundare och sportchef för succélaget Ariana FC i Malmö. Tomas och Omid kommer berätta om sina livsresor, flykt från krig och fattigdom. Samtalet leds av Fryshusets Idriss Mohamod, känd från podden “höj din röst”, tillsammans med Carl Söderling från Redhawks.

Om deltagarna
Omid Hushmand, grundare och sportchef för succélaget Ariana FC i Malmö för inspiration. Omid är känd för sin passion för fotboll och hans klubb, vilken han skrivit svensk fotbollshistoria med. Kvällens samtal kommer fokusera den fängslande historian om Omids barndom och uppväxt som inneburit krig, fattigdom och flykt. Ni får höra honom berätta om hans livsresa och hur man hittar styrkan i sig själv att aldrig ge upp när alla andra lämnar en åt ens öde.

Tomas Kollar är vida känd för sin hockeykunskap, samtalet denna kväll kommer dock ha ett annat fokus. Vi kommer att föra ett samtal med Kollar om sina föräldrars flykt, hans uppväxt och hur den har påverkat honom, hans vägval och resa till att bli huvudtränare för ett elitlag inom hockey.

Vi ser fram emot en spännande kväll- Välkomna!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår