Över 70 motorintresserade unga samlades i Torsås

Nyhet
Postad den 2019 M10 2 12:21 PM
Motorburen ungdom
Torsås

Motorburen ungdoms senaste träff blev en succé! Över 70 motorintresserade unga samlades på TSB parkering för att visa upp sina bilar, umgås, äta korv och tävla om fina priser.

Även brandkåren kom till bilträffen för att visa upp sina bilar. Kevin Simonsson vann ”Dagens bil” med sin klockrena gröna volvo 740. Patrick Nilsson kom på en andra plats med en magisk mercedes, och på delad 3:e plats kom Ingmar med sin snygga röda mustang och TrikeLucas med världens snyggaste trike.

Fryshusets verksamhet Motorburen ungdom är ett projekt finansierat av Arvsfonden. Fryshuset vill skapa trygga mötesplatser för unga med motorintresse där de kan utöva sin passion och delta i att utforma verksamheten, utbildningar och arbete. Där ska unga få möta vuxna som lyssnar och positiva förebilder som kan inspirera dem till att både utveckla sitt intresse och sig själva.

Vill du veta mer om våra träffar? Följ oss på Facebook eller kontakta projektledare Gustav Svan på gustav.svan@fryshuset.se

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.