UNITED SISTERS VOLONTÄRUTBILDNING _02-03/12/2023

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2023-09-14
verksamhet United Sisters plats Malmö

Att bli en coach: Stötta och stärka unga personer genom volontärbaserat mentorsskap

🖐️ Vi på United Sisters tror på kraften i medmänskligt stöd och den stora effekt det kan ha i en ung människas liv. Vår senaste volontärutbildning, som hölls i mars, visade upp denna tro genom att välkomna fem nya coacher till vår verksamhet.

Stärka coacher genom utbildning

🌸 Över en helg utbildades våra drivna volontärer för att förbereda dom på den viktiga rollen som United Sisters coach. Utbildningen täcker ett flertal ämnen som är viktiga för uppdraget.

💡 Såsom normkritik, samtalsmetodik och utbildning i United Sisters eget metodmaterial. Vårt syfte med detta är att förse dem med verktyg och kunskap för att på ett effektivt sett stötta, stärka och vägleda de unga människor de snart skulle jobba med.

Häng med på höstens utbildningen

📅 Vi är glada att nu kunna erbjuda en ny utbildning för nya volontärer som kommer ta plats hos oss på Fryshuset helgen den 2-3e oktober kl. 9.00-16.00.

🤝 Genom att bli coach för United Sisters kommer du bli en del av ett sammanhang som tror på den förändringskraft som finns i individuellt mentorsskap. Du kommer få möjligheten att dela dina erfarenheter och kunskap med en ung person som behöver ditt stöd.

Hur du anmäler dig

➡ Det första steget är enkelt, bara skicka en intressanmälan genom att följa denna länk: https://forms.office.com/e/KvTHuhi2kt

💌 Om du har några frågor eller vill veta mer om uppdraget, skriv ett mejl till maria.vestrin@fryshuset.se

Missa inte chansen att bli en United Sisters coach och bli en del av en rörelse som möjliggör för unga tjejer och icke-binära att stärkas i sig själva och uppnå sin fulla potential.💜