Välkommen till ett samtal om civilsamhällets roll i förorten – på Fryshuset i Husby den 27 maj

Nyhet
publiseringsdatum Publicerad 2021-5-25

Välkommen till ett högaktuellt samtal om civilsamhällets roll i förorten. Samtalet baseras på rapporten ”Civilsamhället i orten – Fryshusets roll som systempåverkare och byggare av socialt kapital i Husby” av Eva Nilsson Lundmark och Ingvar Nilsson.

Eventdetaljer
Samtalet livestreamas från Fryshuset i Husby torsdagen den 27 maj, med start klockan 14.00 (avslutas 15.30). Det går bra att ansluta under samtalets gång. Länk till föranmälan och till direktsändningen finns nedan under ”Anmälan”.

Presentationen baseras på rapporten ”Civilsamhället i orten – Fryshusets roll som systempåverkare och byggare av socialt kapital i Husby”, skriven av Eva Nilsson Lundmark och Ingvar Nilsson. Rapporten har finansierats av Gålöstiftelsen.

Medverkande: rapportförfattarna Eva Nilsson Lundmark och Ingvar Nilsson, samt Jonas Rosdahl, vice generalsekreterare Gålöstiftelsen; vidare medverkar en representant för Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning samt personer från Fryshuset Husby och Fryshuset Grundskola Västra. Samtalen modereras av Semret Meskel, Fryshuset Husby. Första delen är en presentation med samtal följt av en frågestund där det finns möjlighet att ställa frågor.

Anmälan
Föranmäl dig gärna till samtalet för att få påminnelser innan sändningen startar. Anmäl dig här! Det går givetvis bra att ansluta direkt till livesändningen via Fryshusets Youtube-kanal. 

Rapporten
Rapporten ”Civilsamhället i orten” går att ladda ner här!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår