Om Göteborg

På Fryshuset i Göteborg arbetar vi för att skapa trygga, meningsfulla sammanhang där barn, unga och unga vuxna ska få möjlighet att utveckla sina intressen, sina kunskaper, sin kreativitet och sin självkänsla. Vi har en bred verksamhet där vi driver och utvecklar en fast mötesplats för unga, parallellt med uppsökande och mobila verksamheter samt projekt i Göteborg och övriga Västra götaland.

Vår mötesplats i Kviberg i Gamlestaden har öppet tre dagar i veckan: Tisdagar fokuserar vi på jobb och studier, Onsdagar fylls huset av kreativa uttryck och Torsdagar välkomna vi tjejer och ickebinära med en mängd olika aktiviteter. Våra mobila insatser innebär t ex att vi regelbundet besöker skolor och fritidsgårdar och genomför workshops inom områden som normkritik, jämställdhet och macho-kultur. Det kan också handla om att vi möter unga i centrala Göteborg på kvällar och helger, att vi anordnar Hiphop-caféer på kulturhus eller att vi fortbildar kommunal personal i ungas delaktighet.

Känner du till United Sisters, Elektra, Oslagbart, Barn till Ensamma Mammor, Lampan, Vi Är Samhället eller kanske Essence of Hiphop? Alla dessa verksamheter bildar tillsammans med många fler just Fryshuset i Göteborg. Vill du komma i kontakt med någon hos oss hittar du de ansvariga här på webbplatsen, i anslutning till respektive verksamhet. Vill du hålla dig uppdaterad kring vad som är på gång hos oss på Fryshuset i Göteborg, följ oss på Instagram och Facebook. Varmt välkommen till oss!