Om Hammarby Sjöstad

Fryshuset Hammarby Sjöstad erbjuder en kreativ och utvecklande fritid där det allra mesta är möjligt. Vissa av våra unga hänger här för att snacka, pyssla och kolla film. Andra för att utbildas, bolla idéer, drömmar och starta projekt. Hos oss möts elever, unga entreprenörer, dansare, basketspelare, skejtare, kampsportare, filmare, skådespelare, projektledare, sångare och poeter – alla under ett tak.

Fryshuset arbetar, lyssnar och bygger relationer med unga där vi utgår ifrån deras intressen passioner och behov. Vi skapar meningsfulla sammanhang där unga hörs, räknas och utvecklas och driver ett 50 tal verksamheter som sträcker sig från kultur och nöjen till projekt som direkt adresserar vår tids svåraste sociala problem. Hos oss kan unga komma och hänga, träna, ”chilla” och aktivera sig på olika sätt men också utveckla sig själva inom sina egna intresseområden, studera och så vidare. Information om aktiviteter och verksamheter hittar du i menyn.

Studiebesök

Självklart går det att göra studiebesök på Fryshuset. Våra standardbesök tar ca 1 timme och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter eventuella önskemål om fokus, så som de sociala delarna, passioner etc. Maxantal vid studiebesök är 25 personer. Vi tar emot besök på vardagar mellan kl. 9.30-16.00.

Fryshuset i Stockholm tar emot flera studiebesök per vecka och för att inte belasta verksamheterna med resurser så tar vi ut ett standardarvode för varje studiebesök på 3000 sek + moms  – ett bidrag som går direkt tillbaka till våra verksamheter.

Vill du kombinera studiebesöket i Stockholm med en lunch eller fika så har vårt café & restaurang öppet alla dagar och serverar lunch varje dag mellan kl 11.00-13.00. Vill du förbeställa mat/fika så kan du kontakta dem direkt på fiket@fryshuset.se. Det går även bra att boka lunch i vår skolmatsal. Nämn det vid din bokning så ordnar vi det.

För att boka/intresseanmäla ett studiebesök, skicka in nedanstående information till studiebesok@fryshuset.se så kontaktar vi er.

Organisation/klass/grupp/företag:
Antal:
Önskat datum och tid:
Kontaktuppgifter (namn, mejl, telefonnr):
Fakturaadress:
Övrigt: 

Vill du göra studiebesök på Fryshusets Gymnasium?
Kontakta Gunnar Holm (rektor på Fryshusets gymnasium),  gunnar.holm@fryshuset.se

Vill du göra studiebesök på Fryshusets grundskola?
Kontakta Madeleine Sahlin (rektor på Fryshuset grundskola) Madeleine.sahlin@fryshuset.se