image

Lovely Days

Här nedan hittar du information och anmälning till Lovely Days vinterlov. Titta på schemat och scrolla ner för att anmäla dig till rätt aktivitet. Enjoy!

Tryck på bilderna för att få dom större!

Parkour    —–> ANMÄLAN
Prova på din färdighet inom Parkour. Du blir guidad genom övningar, säkerhet och kroppskontroll för att du ska bli en bättre Parkour-utövare. 

Graffiti    —–> ANMÄLAN
Lär dig graffa, ta del av kulturen, historian och grunderna. En workshop där du får en större inblick i graffitikulturen.

Podcast     —–> ANMÄLAN
Under workshopen får du kunskap, verktyg och möjlighet att utveckla din podcast-plattform.

Dance    —–> ANMÄLAN
Välj mellan contemporary eller jazz. 

I dessa workshops får du jobba med din teknik och ditt skapande. Du får chansen att utveckla dig och utmanas på din nivå. En trygg miljö perfekt för att utforska och testa nytt. 
     – I jazzklassen tränar vi jazzteknik som vi sen använder i koreografier med mycket yttryck! 
     – I contemporaryklassen berör vi både teknik, improvisation och koreografi.

Music Production    —–> ANMÄLAN
Workshopen är ett tillfälle för dig att lära dig om beats, uppbyggnad av en låt och hur man mixar. Tillsammans med vår producent får du lära dig att skapa musik från grunden. Ditt intresse styr riktningen och du får i vår studio verktygen för att göra din musik.

Yoga    —–> ANMÄLAN
Under workshopen utgår alla från sin egen kropp, vi jobbar både med fysiskt och mentalt välmående. Alla är välkomna, krävs ingen förkunskap.

Impro     —–> ANMÄLAN
Vi säger ja till allt i improvisationen. Vart tar det oss? Du bestämmer -eller fantasin snarare. Du får chansen att testa olika teatersportstekniker och metoder.

Tankar till story    —–> ANMÄLAN 
Sätt ord på dina tankar. En workshop där du får inspiration och verktyg att uttrycka dig i skrift. Du skriver om det du vill berätta, något du gjort, sett eller önskar att du varit med om. Under workshopen får du möjlighet att prova på olika stilar och texter.

Kampsport    —–> ANMÄLAN
Du får prova på olika kampsportsstilar och lära dig grunderna i kampsport.

Thaiboxning     —–> ANMÄLAN
Du får lära dig grunderna inom thaiboxning och utveckla din teknik. Vi tränar tillsammans och du utmanas på din nivå.

Fifa Tournament     —–> ANMÄLAN
Anmäl dig till Fryshusets FIFA-turnering och utmana dig för att koras till bästa spelare i Lovely Days!

Movie Night     —–> ANMÄLAN
Vi ser på film tillsammans på Fryshuset varje tisdag under lovet och käkar popcorn!
Movie Night är för dig som är mellan 15-19 år.

Creative Camp     —–> ANMÄLAN
Under en dag får du möjligheten att jobba med tre passioner. Workshopen ger dig verktyg att inspirera och utforska din kreativa sida. Du väljer inriktning och på plats får du ta del av olika delar inom ditt intresse och utveckla ditt skapande. Du väljer en dag utifrån din passion och ålder!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår