Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters dansutbildning:

När jag slutade Danscenter började jag jobba på Daftö Resort i Strömstad som koreograf och produktionsassistent för underhållningen. Sedan dess har jobbat på Wallmans Golden Hits som showartist, Wallmans on tour, Wallmans Oslo och nu jobbar jag som sångare och dansar på Wallmans Stockholm. Mellan detta har jag också jobbat mycket event för t ex ShoppingEvent/ShowbizEvent och HowardEvent/Showconcept.

 

Varför sökte du till Danscenters dansutbildning?

nnan jag gick Danscenter hade jag bara jobbat som sångerska. Jag sökte till linjen för att jag helhjärtat ville satsa två år på dans och utveckla mitt artisteri. Jag valde just Danscenter dels för att det ingick så många fler stilar än bara jazz och balett och dels för att utbildningen var två år.

 

Vad är det bästa med Danscenters dansutbildning?

Att man får dansa så många olika stilar och för att man får jobba med så många olika lärare och koreografer.

       

Vad är det tuffaste med Danscenters dansutbildning?

Det tar väldigt mycket på kroppen att dansa så mycket varje dag. Det var nog det tuffaste, att orka med i kroppen och huvudet.

 

Hur ser dina framtidsplaner?

Mina framtidsplaner är att kunna fortsätta jobba på scenen med både dans och sång precis som jag gör nu. Det finns så många scener jag vill stå på, både inom show och musikalvärlden. Jag hoppas också kunna satsa på mer produktion och koreograferade när jag själv känner mig klar på scen. Men det är nog långt kvar tills dess.

       

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters yrkesdansarlinje?

Gör det. Det är mitt råd 🙂 Och stå upp för dig själv, du känner din kropp bäst.