Det här har jag gjort sen jag slutade Danscenters dansutbildning:

Efter jag slutade Danscenter åkte jag på Sverigeturné och dansade mycket med Laleh. Uppträde bland annat på Allsång på Skansen, Humorgalan, Ullevi invigning samt Partille invigning. Även där emellan frilansade jag och dansade med Sthlm Dolls, Bubbles and Brunch samt Go Go Loca Event på olika typer av event. Jag fick också äran att vara med i Stockholm Higheelers.

Varför sökte du till Danscenters dansutbildning?

Jag fick tipset av min dåvarande danslärare på gymnasiet, att hon tyckte jag skulle söka vidare dit. Vilket jag inte ångrar en sekund.

Vad är det bästa med Danscenters dansutbildning?

På Danscenter får du en extremt bred utbildning inom dansen. Då får utveckla många sidor av dig själv, allt från Locking, Popping, House, Waacking till Balett, High heels, Commersiellt (och många flera stilar) och bli väldigt mångsidig! Du får även träffa många olika typer av lärare, koreografer att utvecklas med och få tips av.

Vad är det tuffaste med Danscenters dansutbildning?

Det tuffaste men kanske även bland det roligaste, kan nog vara att det är långa dagar med mycket träning och dans. Så det gäller att ta hand om sig själv och sin kropp så man orkar med.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Just nu gör jag värnplikten i Försvaret. Vilket i framtiden jag vill kombinera med mitt dansjobb. Att fortsätta att utveckla och pusha dansen till att bli en ännu bättre dansare. Även att få fortsätta dansa med Stockholm higheelers och utvecklas inom Showgirl världen.

Ett råd till någon som funderar på att söka och gå Danscenters yrkesdansarlinje?

SÖK! Du kommer inte ångra dig, man ångrar bara det man inte testa. Njut och kör hårt hela vägen!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.