image

Bli medlem

Du som är ensamstående mamma och har det ekonomiskt tufft eller av andra skäl inte kan göra roliga aktiviteter med ditt/dina barn, du som känner dig ensam och behöver mer socialt umgänge, du med psykisk eller fysisk ohälsa och du som mamma som behöver konkret stöd, verktyg och inspiration för din föräldraroll. Känn dig varmt välkommen!

Gemensamma förhållningsregler

  • Du som mamma har alltid huvudansvaret för Ditt/Dina barn vid alla våra träffar och aktiviteter.
  • Om ditt barn kräver stor uppmärksamhet av dig under träffarna så vill vi att du som mamma själv tar hand om ditt barn. Vi förstår att barn vill ”kolla av” sin mamma, det orsakar tyvärr mycket spring och störningar, så vänligen hjälp oss med detta.
  • Det är viktigt att ni kommer i tid till träffar och aktiviteter.
  • Du som medlem får gärna berätta för nära och kära vilka aktiviteter du och dina barn deltagit i men vi pratar inte om vilka andra medlemmar som deltagit.
  • Anmälan: För att delta i en specifik träff eller aktivitet behöver du anmäla dig och ditt/dina barn. Detta gör du antingen via en länk i inbjudan eller via mejl beroende på upplägget i din stad.
  • Avanmälan: Om man inte har möjlighet att komma på en träff eller aktivitet ska man avanmäla sig i god tid innan, så att vi kan erbjuda platsen till de som står på reservlistan.

Stockholm

I dagsläget har vi pausat att ta in nya medlemmar – därav längre väntetid än normalt.

För att bli medlem i Stockholm använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär). Notera att via länken följer information om hur du fyller i formulären korrekt för vuxen respektive barn.

Via denna länk anmäler du dig som mamma; Bli medlem>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn; Klicka här>>

Göteborg

För att bli medlem i Göteborg använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär). Notera att via länken följer information om hur du fyller i formulären korrekt för vuxen respektive barn.

Via denna länk anmäler du dig som mamma; Bli medlem>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn; Klicka här>>

Malmö

För att bli medlem i Malmö använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär). Notera att via länken följer information om hur du fyller i formulären korrekt för vuxen respektive barn.

Via denna länk anmäler du dig som mamma; Bli medlem>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn; Klicka här>>

Kalmar

För att bli medlem i Kalmar använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär). Notera att via länken följer information om hur du fyller i formulären korrekt för vuxen respektive barn.

Via denna länk anmäler du dig som mamma; Bli medlem här>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn; Klicka här>>