image

Bli medlem

Du som har det ekonomiskt tufft eller av andra skäl inte kan göra roliga aktiviteter med ditt eller dina barn, du som känner dig ensam och behöver mer socialt umgänge, du med psykisk eller fysisk ohälsa och du som mamma som behöver konkret stöd, verktyg och inspiration för din föräldraroll. Känn dig varmt välkommen!

Göteborg

Använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person i familjen ska fyllas i. (Har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär.)
Via denna länk anmäler du dig som mamma Bli medlem>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn Klicka här>>

Stockholm

För närvarande är medlemsintagningen i Stockholm stängd, då vi inte möjlighet att ta emot fler medlemmar. Vi hoppas kunna öppna upp medlemsansökningen igen under året.

Malmö

Använd länken nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person i familjen ska fyllas i. (T.ex. Har du som mamma två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär.)
Vid denna länk anmäler du dig OCH dina barn Bli medlem>>
Om du vid senare tillfälle vill anmäla ett barn till Klicka här>>

Kalmar

Fyll i intresseanmälan för medlemsskap via länken: Intresseanmälan.
Kontakta evelina.borell@fryshuset.se för mer information.

Gemensamma förhållningsregler

  • Du som mamma har alltid huvudansvaret för Ditt/Dina barn vid alla träffar och aktiviteter.
  • Om ditt barn kräver stor uppmärksamhet av dig under träffarna så vill vi att du som mamma går ut och själv tar hand om ditt barn. Vi förstår att barn vill ”kolla av” sin mamma, det orsakar tyvärr mycket spring och störningar, så vänligen hjälp oss med detta.
  • Volontärerna har strikta order om att aldrig tvinga ett barn att stanna kvar i barnrummet – däremot ska de uppmuntra/locka barnet att vara kvar, detta för att du som mamma ska få lite egen tid.
  • Volontärerna Amigos är till för barnen och volontärerna Medmänniskor finns till för mammorna. (Se mer information om volontärerna under fliken “Tack till”)
  • Det är viktigt att ni kommer i tid till träffar och aktiviteter.

Anmälan
Man måste alltid anmäla sig till våra träffar och aktiviteter, detta gör man via mail om man inte har någon annan överenskommelse.

Det är viktigt att ange vilken aktivitet ni anmäler er till och ditt namn, telefonnummer samt dina barns namn och ålder ska finnas med i anmälan. Vi behandlar inte ofullständiga anmälningar.

Anmälningar som kommer in efter sista anmälningsdagen kommer ej att registreras.

Avanmälan
Om man inte har möjlighet att komma på en träff eller aktivitet ska man avanmäla sig senast dagen innan, så att vi kan ge platsen till de som är på reservlistan.

Medlemskort
Vid varje träff och aktivitet måste man vissa upp sitt medlemskort för att kunna delta. Detta för att undvika att ”icke medlemmar” ska kunna delta på våra träffar/aktiviteter.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.