image

Bli medlem

Du som är ensamstående mamma och har det ekonomiskt tufft eller av andra skäl inte kan göra roliga aktiviteter med ditt/dina barn, du som känner dig ensam och behöver mer socialt umgänge, du med psykisk eller fysisk ohälsa och du som mamma som behöver konkret stöd, verktyg och inspiration för din föräldraroll. Känn dig varmt välkommen!

Stockholm

För att bli medlem i Stockholm använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person i familjen ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär).

Via denna länk anmäler du dig som mamma Bli medlem
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn Lägg till ett barn

Göteborg

Använd länkarna nedan och fyll i intresseanmälan. Ett formulär per person i familjen ska fyllas i (har du som mamma t ex två barn skall du alltså fylla i tre separata formulär).
Via denna länk anmäler du dig som mamma Bli medlem>>
Via denna länk anmäler du ditt/dina barn Klicka här>>

Malmö

Använd länken nedan och fyll i intresseanmälan. Notera att via länken följer information om hur du fyller i formulären korrekt för vuxen respektive barn.
Vid denna länk anmäler du dig och dina barn Bli medlem>>
Om du vid senare tillfälle vill anmäla ett barn till Klicka här>>

Kalmar

Vi utgår från Kalmar men även du som bor utanför Kalmar är välkommen att bli medlem.

Fyll i intresseanmälan för medlemskap via länken: Intresseanmälan.
Kontakta sabina.ljusfolk@fryshuset.se för mer information.

Gemensamma förhållningsregler

  • Du som mamma har alltid huvudansvaret för Ditt/Dina barn vid alla våra träffar och aktiviteter.
  • Om ditt barn kräver stor uppmärksamhet av dig under träffarna så vill vi att du som mamma själv tar hand om ditt barn. Vi förstår att barn vill ”kolla av” sin mamma, det orsakar tyvärr mycket spring och störningar, så vänligen hjälp oss med detta.
  • Det är viktigt att ni kommer i tid till träffar och aktiviteter.
  • Du som medlem får gärna berätta för nära och kära vilka aktiviteter du och dina barn deltagit i men vi pratar inte om vilka andra medlemmar som deltagit.

Anmälan
För att delta i en specifik träff eller aktivitet behöver du anmäla dig och dina barn. Detta gör du via mejl, om ingen annan överenskommelse finns.

Det är viktigt att ange vilken aktivitet ni anmäler er till och ditt namn, telefonnummer samt dina barns namn och ålder ska finnas med i anmälan. Vi behandlar inte ofullständiga anmälningar.

Anmälningar som kommer in efter sista anmälningsdagen kommer ej att registreras.

Avanmälan
Om man inte har möjlighet att komma på en träff eller aktivitet ska man avanmäla sig senast dagen innan, så att vi kan erbjuda platsen till de som står på reservlistan.

Medlemskort
Vid varje träff och aktivitet gäller uppvisande av medlemskort för att kunna delta. Kalmar har ännu inte infört detta system så detta gäller ej för Kalmars medlemmar ännu.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.