image

Medlemsaktiviteter

Barn till Ensamma mammor erbjuder kostnadsfria aktiviteter för sina medlemmar. Hitta aktuella erbjudanden i din stad!

Aktiviteter i Stockholm >>
Aktiviteter i Göteborg >>
Aktiviteter i Malmö >>
Aktiviteter i Kalmar >>

Träffar

Vi anordnar ett stort utbud av träffar i våra lokaler på Fryshuset. Det kan vara fysiska aktiviteter som sporter, dans och hoppa i hoppborg, men även matlagning, pyssel, musik och lek. Ibland bjuder vi in externa aktörer som en trollkarl, konstnär eller danspedagog. Allt vi erbjuder är utifrån våra medlemmars önskemål. Våra volontärer finns på plats som förebilder och stöd för både barnen och mammorna.

Aktiviteter

Vårt mål och fokus med aktiviteterna är att ge barnen möjlighet att vara med på roliga, utvecklande och lärorika arrangemang. Det kan handla om att besöka en djurpark, nöjesfält, museum, naturreservat, badhus eller bio. Vi vill att barnen och mammorna ska få uppleva roliga saker tillsammans vilket då även stärker deras band till varandra. Se aktuella medlemserbjudanden här!

Föräldrastöd

För mammor som är i behov av stöd och verktyg för att förstå era barn och lättare kunna hantera vardagssituationer, erbjuder vi utbildningen COPE. Den finns för er med barn i åldrarna 3–12 och vi ger den kostnadsfritt för våra medlemmar. För mer info om hur utbildningen genomförs hos oss klicka här>>

Detta är ett utvecklingsstödjande program för att man som förälder lättare ska kunna hantera vardagliga situationer, och är lämpligt att använda i förebyggande syfte. För mer information om COPE, besök www.svenskacope.se.

Under tiden som mammorna är i utbildningssalen, får barnen uppleva inspirerande, spännande och roliga aktiviteter tillsammans med våra volontärer. Inga barn kommer att vara med i utbildningssalen.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår