Om oss

Brobyggarna skapar gemenskaper för unga killar. I våra ungdomsgrupper får ungdomarna stöd och hjälp att utvecklas och förverkliga sina drömmar.

Vuxna ledare och coacher
Vi tror att unga behöver positiva vuxna förebilder, därför coachas de av våra ledare som även fungerar som bollplank och en vuxen kompis. Ungdomarna får en nära och personlig kontakt med någon som de kan vända sig till, få råd, bekräftelse och uppmuntran av. Coacherna ger stöd både till hela gruppen och genom enskilda möten, utifrån deltagarnas behov. Vi har 8 – 15 ungdomar i varje grupp.

Självstärkande aktiviteter
Aktiviteterna vi erbjuder ger de unga möjlighet att utmana sig själva, kliva ur trygghetszonen och prova något nytt. Det handlar om studiebesök, föreläsningar, utflykter, matlagning och träffar med andra ungdomsgrupper och unga med andra bakgrund.

FC Fryshuset – fotboll för alla
I FC Fryshuset får alla som vill spela fotboll, men också lära sig om livet och skapa nya relationer. Fotboll är ett bra sätt att nå ensamkommande ungdomar och gett dem något att samlas kring. Genom fotbollen får de träffa andra ungdomar och men också en chans att ha kul och få något att göra.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår