image

Om Danscenter

Vi har danskurser i streetdance, jazz, modern & nutida dans, balett och mycket mer! Vi erbjuder även utbildning för dig som vill bli professionell dansare.

Klippkort/terminskort

Terminskort på Danscenter Fryshuset kostar 5.100 kronor för vuxna och 4.500 kronor för ungdomar under 16 år. Du anmäler dig först till rätt terminskort här på hemsidan under ”kurser” och sedan till de tre klasser som du är garanterad plats på. Sedan kan du dansa på alla våra övriga klasser i mån av plats. Terminskortet är personligt och du måste skicka ett foto till oss via mail. (annette.starck@fryshuset.se) Du kan sedan hämta ut ditt terminskort i vår reception.

På Danscenter Fryshuset kan du även köpa 10 gångers klippkort på våra vuxenklasser. Ett kort för 10 stycken klasser kostar 2.200 kronor för vuxna och 1.900 kronor för ungdomar upp till 16 år. Du anmäler först klippkort här på hemsidan under ”kurser” och sen anmäler du den kurs du tror att du kommer använda kortet på mest. Du kan hämta ut klippkortet dagen efter i vår reception. Klippkortet gäller i ett år från anmälningsdatum och är inte personligt.

Priset för enstaka lektioner är 240 kronor, detta köper du i vår reception på Fryshuset i Hammarby Sjöstad där du betalar med kort eller swish (inga kontanter) och får ett kvitto som du visar upp för läraren.

Våra lokaler

På allmän begäran kommer här en liten filmbeskrivning över hur ni hittar till våra danssalar på Fryshuset:

Fryshusets danssalar lämpar sig utmärkt för dansundervisning, aerobics, kampsportsträning och mycket annat. Lokalerna finns tillgängliga för bokning på kvällar, helger och lov. Lokalerna är ljusa och fräscha. Tillgång till ljudanläggning finns i varje sal.

 

Danssal 1
126 . Trägolv (Parkett) Spegelvägg H: 1.90 m, B: 9.70 m.

Danssal 2
129 . Golv: plastmatta. Spegelväggar: H 2 m, B 10 + 20 m

Danssal 3
132 . Golv: plastmatta. Spegelväggar: H 2 m, B 10 och 20 m

Danssal 4
92 . Golv: plastmatta. Spegelvägg: H 1.90 m, B 9.30 m

Danssal 5
97,5 . Golv: plastmatta. Spegelväggar: H 2 m, B 10 och 20 m

KONTAKT – Annette Starck

Tel: 08-691 76 00

E-post: annette.starck@fryshuset.se

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.