Passioner

Vi uppmuntrar alla våra ungdomar som kommer till oss att utforska olika intresseområden för att finna det de brinner för. Vår vision är att unga genom sina passioner kan förändra världen. Varje dag kan ungdomarna komma till Fryschillet och utforska sin passion. Varje passion som erbjuds ansvaras av en utbildad personal som kan stötta ungdomarna i sitt utforskande. För att ta reda på när den ansvariga personalen finns på plats så kan man antingen droppa in i Fryschillet eller skriva till oss på Instagram: @fryschillet. Där finner ni även vårt aktivitetsschema, som även finns på plats i Fryschillet.

Passioner

Bakning/Matlagning

I Fryschillet kan ungdomarna tillsammans med personal utforska intresset för bakning och matlagning i vårt nybyggda café. Vi provar nya recept, men improviserar även egna. 

Kreativt skapande

Testa ditt intresse för kreativt skapande! På plats finner du möjligheten att måla på canva, glas & tröjor. Du kan även prova på att sticka, virka och pyssla. 

Sport: inriktning Basket

Kom in och diskutera eller prova olika spelregler med en professionell basketspelare. Följ med på matcher och delta i olika sportturneringar. Träffa och prata med Fryshusets herr – och damlag.

 

Framtidsstegen

Möjlighet till att bli förberedd inför att komma in i arbetsmarknaden, vuxenlivet och skolan finns i Fryschillet. Vi erbjuder CV/personligt brev skrivning, intervjuträning, läxhjälp och studierådgivning. Vi hjälper till även på traven med hur man ställer sig i bostadskö, startar eget och betala räkningar. 

 

Musikstudio

Vill du jobba med egna beats, spela in musik eller göra en cover är du välkommen till vår musikstudio. Vi har en musikledare på plats som har kunskap inom musik, låtskrivning och även Logic-X.