image

Elevens val

Här får du chansen att hitta och utvecklas inom din passion och ditt intresse.

Att ha passion för något skapar mening och glädje i livet. Det ger kraft och energi att klara av svårare utmaningar. Att uppleva människors passion för något skapar nyfikenhet och respekt för varandras olikheter.

Bollsport

Träna fotboll, innebandy och andra bollsporter med gästtränare och lärare med lång erfarenhet av att coacha elitspelare i olika bollsporter. Vi vill att du utvecklas och får förutsättningar att lyckas med det du vill inom sporten.

Bild & form

I Bild & form ligger fokus på det egna skapandet. Här får du möjlighet att utveckla din kreativa förmåga att använda skapandet som uttrycksmedel med hjälp av olika material och tekniker. Varje termin kommer du att ha chansen att ställa ut dina alster samt ingå i olika workshops.

Äg din natur

Här kommer du ut i naturen i vårt samarbete med scouterna. Du lär dig laga mat på stormkök, bygga vindskydd, paddla kanot men också hur man bäst samarbetar och leder grupper.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår