image

Bli en del av Lugna Gatan

Vill du ta ansvar och hjälpa andra ungdomar? Välkommen att söka till Lugna Gatan.

Lugna Gatan-värdens roll som en positiv förebild är den viktigaste förändringsfaktorn. Vår verksamhet bygger på våra värdars förmåga att skapa förtroende, bygga relationer och ge stöd till en positiv förändring där ungdomar känner sig sedda och inkluderade, där unga får positiva målbilder och hjälp att ändra riktning i livet.

Om du talar flera språk ser vi det som en merit. Egenskaper vi ser som plus är om du är en naturlig ledare, har god kännedom om den lokala förorten/stadsdelen och om du har god personkännedom om ungdomar i ett område eller i allmänhet.

För att delta i verksamheten krävs att du lever upp till ett antal fastställda krav. Om det funnits tidigare kriminalitet ska du nu ta ett tydligt och glasklart avståndstagande mot kriminalitet.  Vi har ett krav på att de 3 senaste åren ska du vara straffri. Vi har en strikt drogpolicy och all personal drogtestas vid nyanställning och slumpmässigt.

Är du intresserad av att bli en del av Lugna Gatan, skicka en intresseanmälan till ansokan.lg@fryshuset.se .

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår