Aktiviteter och Passioner

I MUKs kreativa studio får du gör det du brinner för – på riktigt. Var med på workshops och träffa förebilder inom dans, musik, kreativt skapande och gaming och hitta vägen framåt för att förverkliga din dröm. Du kan också bara komma hit och hänga, träffa kompisar och ta det lugnt en stund. Vad du än vill göra tar vi det på allvar.

Passioner

Vi uppmuntrar alla de unga som kommer till oss att utforska andra intresseområden för att hitta vad de brinner för. Vår vison är att unga genom sina passioner kan förändra världen.

Varje dag kan ungdomarna komma och utforska sin passion. Varje passion ansvaras för av en utbildad personal som kan stötta ungdomarna i sitt utforskande. För att ta reda på när den ansvariga personalen finns på plats så är det bara att komma till gården och se vårt månadsschema eller skriv till oss på instagram: muk.fryshuset.

Musik och studio

Studion är tillfälligt stängd för uppdateringar. Information kommer läggas upp här och på instagram när vi öppnar upp igen.

Gaming

Kom och lär känna andra gaming intresserade eller bara spela. Vi har tre gaming datorer, PS4 och nintendo swich som är tillgängliga varje dag. Vi anordnar även turnering och samarbetar med andra föreningar för att erbjuda de största möjligheterna för utveckling.

Idrott & Hälsa

Vi på MUK vill ge ungdomar chansen att utöva nya sporter. Därför har vi idrott som en passion för ge de chansen att testa på olika typer av sporter. Allt från Basket, fotboll, Boxning, Thaiboxning osv. Du kommer även få lära dig hur du bör ta hand om din kropp. Vi ger ungdomar chansen att få lära sig hur viktigt det är med  idrott & hälsa. Vi kommer även kombinera matlagning med idrott & hälsa för att visa ungdomarna vad man bör äta för att kroppen skall må bra.

Skapande verksamhet

Vi vill uppmuntra alla att hitta sitt eget kreativa utlopp. Vi erbjuder möjlighet att måla, sy, garnkonst, graffiti och mycket mera. Du kan komma och bara använda våra material eller sitt med vår personal och få tips eller lär dig någonting nytt.

 

Följ oss på Instagram för att se vilka dagar vi har personal på plats för de olika aktiviteterna.