Boka oss

Nätvandrarna föreläser och utbildar om "Livet Online" - Vad händer på nätet egentligen? Hur ser vardagen för barn och unga ut? Hur blir man en god digital medborgare? Vi pratar om netikett, lagen, självförsvar och mod. Föreläsning/workshop ges för alla åldrar, med riktad fokus för den målgrupp vi möter. Självklart skräddarsyr vi föreläsningar, workshop och utbildningar för ditt behov!

Vi föreläser för barn- och ungdomar, föräldraföreningar, skolpersonal, arbetsförmedlare, riksdagspolitiker, socialtjänst, journalister och fritidsverksamheter, både inrikes och utrikes.

Föreläsningar/workshops ges till den som vill och behöver, vi anpassar oss efter ert behov och önskemål.

För bokning, kontakta: tomas.almgren@fryshuset.se

Sagt efter genomförande: 

”Tack för att du gett mig mod till att våga säga ifrån nästa gång” 

”Så oerhört viktigt ämne, både lärare och elever fick ny kunskap och möjlighet att tänka till och tänka efter en extra gång

Tackvare er kommer vi nu lägga in frågor kring internet och säkert internetanvändande i våra rutiner med våra klienter. Vi har fått förståelse hur viktigt det är att vi interagerar online och irl”,

Barnen uppskattade verkligen föreläsningen, nu målar de superheros förfullt

 

Kontakta Tomas Almgren angående:

  • Förfrågningar om föreläsningar, workshops och utbildningar
  •  Samarbeten och sponsring
  •  Övriga frågor kring livet online och verksamheten

Mail: tomas.almgren@fryshuset.se
Tel: 073-950 22 12

*Netikett – Hur ska man vara på nätet?
*Självförsvar online – Vad är ett brott och vad ska jag göra om jag blir utsatt?
*Livet Online – Hur hanterar vi det dagliga livet på nätet? Är det skillnad på livet online och Irl?

 

Metodskriften Nätvandra

Vår populära handbok i att möta unga online!

Skriften bygger på Motala Kommuns och Fryshusets Nätvandrares gemensamma erfarenheter av ungdomsarbete på internet och den riktar sig framförallt till er som arbetar med ungdomar i Sverige. Vi försöker ge en bild av varför och hur ni kan använda Internet i ert viktiga arbete med barn och unga.

Den tryckta upplagan av handboken är slut och det kommer inte att tryckas fler exemplar men det går bra att ladda ner den.

Ladda ner metodskriften Nätvandra!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.