Info Covid-19

Om nya coronaviruset / Covid-19

 

Folkhälsomyndigheten har nu uppgraderat risken för smittspridning i Sverige till “mycket hög”.  Sveriges riskbedömningsarbete med upprättande av beredskapsplaner fortlöper och uppdateras. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer fortlöpande.

Vi på Stockholm Skatepark anser under rådande omständigheter med anledning av covid-19 att personer med symptom på övre luftvägsinfektioner (feber, halsont, hosta, andnöd), oavsett om individen varit i riskområde eller i kontakt med någon med konstaterad smitta, eller inte, bör undvika att komma till våra aktiviteter.

Vi fortsätter att följa utvecklingen noga och informerar om det uppkommer nya riktlinjer.

Vi kommer att begränsa antalet tillåtna åkare i varje hall, samt i våra andra utrymmen tills vidare.

I skatehallarna tar vi in max 25 personer.
– håll avstånd till varandra
– undvik kroppskontakt, inga high fives!
– lämna hallen när ni har åkt klart för att lämna plats åt andra

I chillrummet tar vi in max 8 personer – umgås gärna utomhus om ni kan istället.

Var noggranna med hygienen – sprita och tvätta händerna ofta.

Till föräldrar:

När ni lämnar era barn och ungdomar till oss, försök att bara vara en person som lämnar dem eller ännu hellre samåk. Medan ni väntar på att de ska åka klart får ni gärna ta en promenad så att det inte sitter massa föräldrar för tätt i vår korridor och väntar. Och lämna inte era barn om de visar symptom på något sätt.

Mvh

Stockholm Skatepark

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.