Skateboardkollo

Skateboardkollo för våra unga skejtare!

 

Varje lov arrangerar Stockholm Skatepark ett skejtkollo för våra skejtare mellan 7-13 år. Vi erbjuder olika aktiviteter som tävlingar, utflykter till populära utomhusskateparker (sommarkollo), trickskola, filmstunder och en massa skate.

På plats har vi erfarna coacher, en skateshop samt en butik där vi säljer snacks och dryck. Lunch ingår i varje kollo som serveras av vårt egna fik här på Fryshuset, Kalles Kök

Kollon sker dagtid Mån-Tors/ Mån-Fre kl. 9.00-15.00

Håll koll på våra sociala medier, Instagram: stockholmskatepark eller Facebook: Stockholm Skatepark för information när loven närmar sig! Länkarna till anmälan släpps inför varje lov.

Påsklovskollo

Häng med oss på Stockholm Skatepark på påsklovet!

Den 1114 april är det dagkollo på Stockholm Skatepark, kl 09:00-15:00 för unga skatare födda 2016-2010. Vi bjuder på lunch och mellis och kommer fylla dagarna med massa så som tävlingar, lekar, roliga utmaningar och såklart en massa skate! 

Länk till anmälan: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={9D970222-4193-4F97-90A3-3FDE5810695F}

Sommarlovskollo – anmälan öppnar tisdag 28 mars

Snart öppanr äntligen anmälan till sommarens roligaste kollo!

Under vecka 24, 25, 26, 27 och 32 är det dagkollo på Stockholm Skatepark, kl 09:00-15:00 för unga skatare födda 2016-2010. Vi bjuder på lunch och mellis och kommer fylla dagarna med massa kul så som tävlingar, lekar, roliga utmaningar, utflykter till andra skateparker och såklart en massa skate! 

Under detta kollo ser vi gärna att man kan ta fart och svänga själv på sin skateboard. 

Avbokningar som görs mer än 2 veckor innan start återbetalas summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr. Avbokningar som görs mindre än 2 veckor innan start återbetalas ej. 

Länk till anmälan :  kommer den 28 mars

Höstlovskollo

Mer info kommer närmare lovveckan.

Jullovskollo

Mer info kommer närmre lovveckan

Sportlovskollo

Mer info kommer närmre lovveckan

Avbokning

  • Avbokningar som görs mer än 2 veckor innan start återbetalas summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr
  • Avbokningar som görs mindre än 2 veckor innan start återbetalas ej.
  • Vid sjukdom eller skada som meddelas mindre än 2 veckor innan start krävs läkarintyg för återbetalning av summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr

Frågor eller funderingar?
Maila: fanny.sahlberg@fryshuset.se

 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår