Skatekollo

Skatekollo för våra unga skejtare!

 

Varje lov arrangerar Stockholm Skatepark ett skejtkollo för våra skejtare mellan 7-13 år. Vi erbjuder olika aktiviteter som tävlingar, utflykter till populära utomhusskateparker (sommarkollo), trickskola, filmstunder och en massa skate.

På plats har vi erfarna coacher, en skateshop samt en butik där vi säljer snacks och dryck. Lunch ingår i varje kollo som serveras av vårt egna fik här på Fryshuset, Kalles Kök

Kollon sker dagtid Mån-Tors/ Mån-Fre kl. 9.00-15.00

Håll koll på våra sociala medier, Instagram: stockholmskatepark eller Facebook: Stockholm Skatepark för information när loven närmar sig! Länkarna till anmälan släpps inför varje lov.

 

Jullovskollo – FULLBOKAT! anmälan görs till reservlista

Här anmäler du dig till jullovskollo reservlista:

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={093ADCB2-E083-486A-BD7B-E1AAA529038A}

Den 2 – 5e januari är det dagkollo på Stockholm Skatepark, kl 09:00-15:00 för unga skatare födda 2015-2009. Vi bjuder på lunch och mellis och kommer fylla dagarna med massa kul som tävlingar, lekar, kolla på film och såklart en massa skate!  

Vi rekommenderar att man åtminstone ska kunna stå på brädan och rulla runt själv så man inte står still och har tråkigt när våra coacher är med de andra i gruppen då dom inte enbart kan fokusera på enstaka individer. 

Man bör alltså ha förkunskaper om grunderna (stå, rulla, sparka fart, svänga) så man kan ha kul och åka lite själv och med andra utan coachens hjälp. 

Kan man åka någorlunda på egen hand men ändå är ”nybörjare” går det alltså jättebra 

 

Sportlovskollo

Mer info kommer närmre lovveckan

Påsklovskollo

Mer info kommer närmre lovveckan

Sommarlovskollo

Mer info kommer närmare lovveckan.

Höstlovskollo

Mer info kommer närmare lovveckan.

Avbokning

  • Avbokningar som görs mer än 2 veckor innan start återbetalas summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr
  • Avbokningar som görs mindre än 2 veckor innan start återbetalas ej.
  • Vid sjukdom eller skada som meddelas mindre än 2 veckor innan start krävs läkarintyg för återbetalning av summan exkl. en avbokningsavgift på 500kr

Frågor eller funderingar?
Maila: fanny.sahlberg@fryshuset.se

 

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår