Dialogmöten 2022

Våra dialogmöten syftar till att vara en plats för erfarenhetsutbyte och diskussion kring antisemitism och islamofobi bland unga judar och muslimer men också andra med ett intresse av att lyfta frågor om antisemitism och islamofobi. Våra möten varvar sociala aktiviteter med teoretiska moment och praktiska övningar och du som deltar lära känna många likasinnade och får ta del av en gedigen verktygslåda med nya kunskaper och metoder för att bättre motverka antisemitism och islamofobi i Sverige. Våra möten äger rum på Kärsögården i Stockholm och all kost, logi och resa till och från mötet bekostat av oss!

Nu kan du söka till Dialogakademins sommarmöte som äger rum 18-22 juni. Vi har plats för 20 deltagare och vi vill ha din ansökan senast den 15:e april  Sök till Dialogakademins sommarmöte 2022 här!
 

”De här dagarna blev så mycket mer än vad jag hade kunnat tänka mig! ”

”Hela lägret har varit en succé, så kul att få lära känna er!”

”Jag har aldrig studerat på en akademisk universitetsnivå och aldrig diskuterat sådant här på ett sådant här plan. Jag har inte identifierat mig med det där men nu känner jag att jag kan vara med i sådana diskussioner. Så det känns som att jag efter de här dagarna har fått en till identitet, där jag förstått mer av mig själv! ”

”Det känns faktiskt tråkigt att det nu är över, men sen har jag faktiskt kommit till insikt att det är inte över, vi har skapat nya band jag tar med mig framåt! ””Det har faktiskt gett energi trots att vi haft långa dagar. Ni som jobbar mer det här är verkligen eldsjälar och alla vi som varit med, shit vad stolta vi ska vara över att vi var med! ”

”Innan hade jag en farhåga att jag inte skulle kunna bidra med så mycket och att jag mest skulle sitta o lyssna, men jag har faktiskt känt att jag hittat en plats och kunnat vara med och bidra. Det har känts så skönt och så har jag lärt mig massor!”

Vet inte vart jag ska börja, men att vi gör riktigt skillnad. Känns som vi inte bara pratar utan att det här är början!”

 
 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår