Om United Sisters

United Sisters stödjer unga personers rätt att vara sig själva, att följa sina drömmar och passioner. Vi samlar unga personer som tillsammans med våra vuxna volontärer utbyter erfarenheter, samtalar om känslor och det som händer i livet, och även skapar olika aktiviteter för att umgås och ha kul. Våra aktiviteter riktar sig till dig som är mellan 12-20 år.

Gå med i en United Sisters-grupp!

I en grupp träffar du vänner och lär känna dig själv tillsammans med andra. Ni talar om allt möjligt, stort som smått, utforskar värderingar, utbyter tankar och erfarenheter, pratar känslor och skapar olika aktiviteter och lär er nya saker. Varje grupp är unik och utformas av deltagarna själva, ni bestämmer vad ni vill göra! Det kan vara skate, sport, yoga, olika former av kreativt skapande eller något helt annat.

Ni träffas, ett gäng i liknande ålder och ibland med liknande intressen. En eller två volontärer som är över 20 år har ansvar för gruppen. Ni hänger ihop i två terminer och träffas en gång i veckan.
Kontakta United Sisters i din stad för mer information!

Få en personlig Coach

Vill du ha ett extra stöd, någon som du kan ha kul med och som även finns där för att prata allvar? En vuxen som kan utmana, uppmuntra och peppa dig? En vuxen du träffar regelbundet och hittar på roliga saker med? Då har vi en personlig coach för dig!

En coach talar inte om hur du ska leva, utan är ett stöd och bollplank som hjälper dig att växa och hitta dina svar och lösningar. Du och din coach träffas ungefär en gång i veckan. Det är ni som tillsammans bestämmer vad ni ska göra. Fika, snacka, hitta på olika aktiviteter.

En United Sisters coach är en vuxen kvinna eller ickebinär som är över 23 år. Hon har valt att vara med i United Sisters för att det är roligt och utvecklande och för att hon vill göra skillnad för någon som är ung. En coach engagerar sig ideellt, vilket betyder att hon inte får betalt för att vara coach.
Kontakta United Sisters i din stad för mer information!

 

Bli volontär

Är du över 23 år och vill hjälpa unga att växa? Att vara volontär för United Sisters är ett ansvarsfullt och glädjande uppdrag där du får möjlighet att hjälpa och stödja unga personer.

United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt. Att vara volontär passar dig som är över 23 år och som vill utvecklas i ett systerskap och är redo att engagera dig en gång i veckan under en till två terminer. Som volontär kan du vara coach, gruppledare eller läxhjälpare. Innan du blir volontär går du en kostnadsfri grundutbildning och lär dig om United Sisters metoder och verktyg. Du får sedan löpande handledning, både individuellt och i grupp.

Kontakta United Sisters i din stad för mer information!

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår