Stöd oss

Vi är mycket tacksamma för bidrag och hjälp till vår verksamhet. Idag får vi bidrag från kommuner, regioner, myndigheter och privata stiftelser. Vi har även mindre inkomster från försäljning av vårt utbildningsmaterial. Var med och stöd oss du också!

Volontär

United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt som coacher, gruppledare eller läxhjälpare. Det ideella engagemanget är hjärtat i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli volontär? Kontakta oss! Är du fotograf, layoutare eller annat och vill dela med dig av din kunskap? Är du intresserad och har idéer på hur du vill engagera dig, Kontakta United Sisters i din stad för mer information!

Donationer

Ett annat sätt att bidra till vår verksamhet är att donera pengar. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera till Fryshusets 90-konto 90 02 76-7. Märk inbetalningen ”Gåva till United Sisters”. Vill du rikta bidraget till en special stad skriver du t.ex. ”Gåva till United Sisters, Göteborg”.

Vill ditt företag stötta oss?

Företag kan stödja United Sisters genom CSR-samarbeten. En CSR-volontär är någon som har möjlighet att vara volontär på sin arbetstid. Som företag ger ni er personal möjlighet att göra något värdefullt och stärka ett inre ledarskap genom att lära sig om våra metoder och perspektiv. Genom att engagera sig på arbetstid kan många volontärer träffa ungdomar under dagtid vilket är otroligt uppskattat av våra ungdomar. Andra CSR-uppdrag kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda United Sisters er kunskap inom PR och marknadsföring.

Tack till våra bidragsgivare!

Vi vill tacka följande bidragsgivare för 2018 – ert bidrag är enormt viktigt för oss och innebär att vi kan göra en viktig insats för unga!

Göteborg: Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen.
Malmö: Malmö stad, Länsstyrelsen Skåne, Region Skåne.
Stockholm: Stockholms stad, C. F. Lundströms Stiftelse, Gålöstiftelsen, Stiftelsen Oscar Hirsch Minne, Stiftelsen Solstickan, Timmermansorden.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår