image

Danscenter

För dig som älskar dans, vill lära dig mer och utvecklas vidare. Vi har ett rikt utbud av kurser inom olika dansstilar för barn, ungdomar och vuxna. I yrkesutbildningen utbildar du dig för att bli professionell dansare.

Under vår sista kursvecka, vecka 48, kommer vi inte att tillåta drop-in, Bruce, samt oanmälda klippkort och terminskort. Du som har klippkort och terminskort hos oss behöver därför meddela oss på Danscenter de klasser du vill ta denna vecka.

Har du klippkort skicka ett mail till oss med samtliga klasser du vill ta denna vecka.

Har du terminskort så är du välkommen på dina tre valda klasser utan att höra av dig till oss. Vill du ta fler klasser än så, hör av dig till oss med vilka klasser detta är.

Vår mailadress är danscenter@fryshuset.se.

Vi passar på att påminna om att vi gärna ser att ni byter om och duschar hemma denna vecka. Håll avstånd, tvätta era händer före och efter er danslektion och stanna hemma vid minsta symptom. Vi önskar er också ett fint jullov och hälsar er välkomna tillbaka i januari igen.

Kontakt

address

Besöksadress

Mårtensdalsgatan 2-8
12030 Stockholm
address

Postadress

Box 92022
12006 Stockholm
phone

Telefon & email

+4686917475
danscenter@fryshuset.se
contact

Annette Starck

Rektor, Verksamhetsansvarig
+46739502475
contact

Talia Gallegos Fadda

Administratör, Samordnare
+46760010643

TRUE STORIES

True stories

Berättelser från Fryshuset Inspireras av unga, anställda och andra på Fryshuset.

Visa alla berättelser

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår