image

Företags samhällsansvar

Vill ni som företag utgöra en positiv samhällsförändring för dagens ungdomar? Då har ni möjlighet att bli företagspartner till Frysbox. Vi erbjuder tre olika samarbetspaket och berättar gärna mer om vår verksamhet.

Enligt Folkhälsomyndigheten lider idag hälften av alla 15-åringar av psykisk ohälsa i Sverige. Fler än 30 000 unga stod 2018 åtalade för olika brott och över 30% av våra ungdomar rör sig för lite, enligt siffror från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Som alla behöver våra unga inte bara ett syfte utan även trygga platser. Frysbox är en sådan plats.

Frysbox gör skillnad

Thaiboxning ger utlopp för många olika känslor samtidigt som det främjar hälsa och välbefinnande samt ett disciplinerat tänkande, grundat på en filosofi av respekt och ödmjukhet inför andra människor.
I träningsgruppen skapas även en miljö för ungdomarna att prata, bli hörda och känna delaktighet, tillhörighet och ansvar.

Ert företag kan göra skillnad – bli företagspartner

Är ni och ert företag intresserade av att bli en del av Frysbox? Vi erbjuder tre olika samarbetspaket som smidigt kan implementeras i ert företags sociala engagemang, samhällsansvar och hållbarhetsarbete. Självklart kan ni även skicka en spontantgåva på Swish 123 459 67 22 eller Bg 666-8933. Märk gåvan med företagsnamn samt Frysbox.

Mejla Pernilla.Johansson@fryshuset.se eller ring 073 – 950 23 47

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår