image

Kommande

 

Bye Bye Bror

Efter år av eskalerande våld, skjutningar och mord i kriminella miljöer är det många som vill hoppa av den kriminella banan och bort från gängen.

Men det är en lång process som i många fall kräver att du på nytt lär dig vad det innebär att tillhöra samhället. Bakom statistiken, bakom antalet skjutningar och mord finns bara en gemensam nämnare: de är alla MÄN.

En dokumentär teaterföreställning med inslag av dans baserad på intervjuer med män som är i process att lämna kriminalitet och gängliv. Hur går det till, vem blir man sen och vad har manligheten för roll i det hela?

Emil Rosén Adsten och Ulf Stenberg ger oss uppföljaren till ”Klipp Han” som spelat på Dramaten under 2017/2018. Efter varje föreställning följer ett samtal. Riksteatern i samarbete med Teater Fryshuset.

Vem är publiken?
Primär: Unga/unga vuxna, åk 9, gymnasiet uppåt, föräldrar till målgruppen, socionom, polis, män, ungdomsföreningar, boxning, kampsports utövare, musikintresserade, poeter,
Sekundär: kulturintresserade, samhällsintresserade, folk inom vården, i utbildningssyfte.

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.