Kommande

FAKK ALLA  

Efter Klipp han och Bye Bye Bror kommer nu den sista och avslutande delen i trilogin om skjutningarna och morden bland unga. I FAKK ALLA lägger vi fokus på tjejerna i de livsstilskriminella miljöerna. De har flyttat fram sina positioner, fått mer inflytande och är i högre utsträckning inblandade i morden som sker. Allt detta pågår i skymundan och lyfts sällan eller aldrig i media och det offentliga samtalet.

Det är problematiskt att kunskapen runt tjejerna i dessa miljöer är så låg. Kunskapsglappet blir tydligt när det kommer till att jobba förebyggande men det är också förödande för de tjejer som redan är inblandade. Vägen ut och hjälpen som krävs till att möjliggöra det, är näst intill obefintlig. Avhopparverksamheter, som vi vet är avgörande, är gravt underdimensionerade bland killarna som söker hjälp. Bland tjejerna finns i princip inga alls. Det finns ingen väg för en tjej som vill hoppa av. Detta måste vi lyfta fram i ljuset. Vi kommer följa ett antal tjejer som lever i den miljön, lyssna på deras tankar och berättelser. Hur hamnade de där? Hur ser vardagen ut? Och vad tror de om sin framtid.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår