image

Engagera dig

Vill du ge bort positiva barndomsminnen?

Barn till ensamma mammor gör skillnad

Det finns i Sverige ca 145 000 barn som lever med låg inkomststandard*. Det innebär att inkomsterna inte räcker till för de nödvändigaste levnadskostnaderna i familjen. Det är en skrämmande hög siffra. I vår verksamhet Barn till ensamma mammor möter vi en del av dessa barn.

Tillsammans med dig kan vi skapa förutsättningar för att erbjuda fler aktiviteter och bidra till en meningsfull fritid för ännu fler barn. Att skapa positiva barndomsminnen är inte enbart en medmänsklig insats. Det är en samhällsinvestering för framtiden.

*https://www.scb.se/hitta-statistik/artiklar/2017/145-000-barn-i-Sverige-har-lag-inkomststandard/

 

Privatperson

Vi erbjuder Dig kära medmänniska att göra skillnad för ett barn/ flera barn genom att ge en gåva. Med hjälp av Er kan vi förverkliga många små värdefulla människors drömmar. Er insats kommer göra stor skillnad och berika så många barns uppväxt då de genom Barn till ensamma mammors verksamhet får ta del av inkluderande positiva upplevelser och oförglömliga barndomsminnen.

Kostnaden för en medlem inom Barn till ensamma mammor är ca 1200 kr/år. Du kan göra skillnad för barn i din närhet genom att ge bort medlemskap.

 • Ge en gåva med valfritt belopp
  Swish 123 690 71 25
  Bankgiro 5026-8366
  Plusgiro 90 02 76-7
  Märk inbetalningen med ”Gåva till BEM”.
 • Bli volontär
  Du kan också välja att engagera dig som volontär i verksamheten.
 • Insamling till verksamheten
  Kontakta personalen i just din stad för att prata vidare om hur du kan samla in ett bidrag till verksamheten. Detta genom antingen en utmaning eller kanske istället för födelsedagspresenter.
  Kontakt >>

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår