Aktiviteter och Passioner

I MUKs kreativa studio får du gör det du brinner för – på riktigt. Var med på workshops och träffa förebilder inom dans, musik, kreativt skapande och gaming och hitta vägen framåt för att förverkliga din dröm. Du kan också bara komma hit och hänga, träffa kompisar och ta det lugnt en stund. Vad du än vill göra tar vi det på allvar.

Måndagar: På måndagar har vi öppet för alla tjejer och ickebinära.
Kom och var med i United Sisters gruppen som ses mellan kl 18-20 eller boka en tid i FEMMEstudio och skriv och spela in en låt tillsammans med vår skickliga studiopersonal. Du kan också komma och spela biljard eller tv-spel och hänga med en massa härliga tjejer och ickebinära.
All personal på måndagar är kvinnlig eller ickebinär.

Tisdagar: Bakning

Förbättra dina bakningsskills och förbered dig för en framtid som konditor hos oss! Lär dig dekorera tårtor eller göra surdegsbröd – vad vi ska baka är upp till dig, bara fantasin sätter gränser.

Onsdag: Gaming

På onsdagar är det gaming som gäller. Tv-spel och Gamingdatorer kan pantas ut varje dag men på torsdagar så har vi turneringar och spelar på projektorn.

Torsdag: Skapande

Design, illustration, silversmide eller keramik – vad du än vill fördjupa dig i ska vi försöka få det att hända.

Fredag: Matlagning

På fredagarna så lagar vi mat och äter tillsammans. Fördjupa dig i indiska grytor, vegetariska hamburgare eller friterad kyckling – vi tar in duktiga matlagare som kan visa vägen mot den kulinariska himlen!

 

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.