Specialtider

Vi erbjuder skateträffar för olika grupper olika dagar i veckan. Välkommen!

Isbitarna PLUS

Måndagar 18.00-21.00
För alla tjejer/ickebinära fyllda 13 år.

Isbitarna är de specifika tider i parken då vi ger utrymme till alla skejtande tjejer och ickebinära. Vi träffas och peppar, inspirerar och lär varandra på brädan! Vi skejtar efter mottot “each one teach one” där vi alla delar med oss av det vi kan, om någon behöver tips eller extra pepp!

Vårt mål med Isbitarna är att dessa tider så småningom inte ska behöva finnas, för att vi har lika mycket tjejer som killar och ickebinära skejtare i vår park och alla skejtar tillsammans!

 

Isbitarna Träff

Fredagar 18.00-20.00

Fredagkvällar har vi Isbitarna träff där tjejer/ickebinära tar lite extra utrymme i parken. Denna tid finns det ej coacher på plats utan vi lär varandra efter mottot “Each one teach one” och samsas om utrymmet tillsammans med andra skejtare, detta för att bryta barriären mellan tjej- och kill skejtare!

 

Veteranskate

Lördagar 10.00-12.00
Veteranskaten är öppen för alla våra medlemmar som hunnit fylla 30 år.
Det brukar vara bra ös på dessa tider, både i ramphallen och på streetytan!

Nybörjarskate

Söndagar
10.00-13.00 Alla födda 2009 eller senare
13.00-15.00 Alla åldrar

Nybörjarskaten är för dig som precis börjat skejta och vill lära dig grunderna. Vi har skatecoacher på plats och både bräda och skydd finns att hyra. Hallen är uppdelad i olika stationer för att enkelt kunna öva på det man vill lära sig samt få bra tips och coachning för att utvecklas.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.

Jag förstår