image

Verksamheter

Våra verksamheter omfattar allt ifrån dans, sport och musik till sociala projekt, utbildningar och arbetsmarknadsinsatser. Fokus ligger hela tiden på unga och deras chanser att växa och utvecklas. De drygt 50 projekten och verksamheterna är uppdelade i områdena Ungdomskultur, Föredöme & Framtidstro, Skolor och Arbete & Entreprenörskap.

Arbete & Entreprenörskap

Vi tar tillvara på ungas drivkraft och sänker trösklarna till arbetsmarknaden. Det kan handla om få sin första timanställning eller att få stöd att starta och driva sitt eget projekt.

Föredöme & Framtidstro

Fryshuset erbjuder gemenskap och vuxet stöd till alla unga, hos oss står dörren alltid på glänt. Vår övertygelse är att alla värda en ny chans. Hos oss kan man även få hjälp att lämna extremistiska och kriminella miljöer.

Skola

Som elev på Fryshusets skolor kan du ägna dig åt dina intressen under hela skoltiden, oavsett om det handlar om breakdance, dribblingar eller bråktal. Passion för kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.

Ungdomskultur

Vi vet att olika typer av fritids-, idrotts- och kulturaktiviteter bidrar till en bättre fysisk och psykisk hälsa samtidigt som det kan vara ett verktyg för social utveckling. Därför erbjuder vi en mängd olika verksamheter med ungas fritid i fokus.

Vi använder oss av cookies på våra hemsidor. Genom att besöka vår hemsida godkänner du detta. Läs mer i vår Cookie-policy.